Vídeos destacats

I al programa d'avui...

Recupera els programes anteriors

 • 5
  23/01/2017

  Capítol 229

  Ben trobats

  107:54 0 reproduccions

  Sabeu per què als aficionats de l’esport se’ls diuen hixes? Ens ho explica el Listo que todo lo sabe, l’Afred López. Com a bon hereu del Ben trobats, en David Mir ens porta pa amb tomàquet. I qui escoltarem al final del programa és el Daniel Foll, un cantautor de blues que acaba de publicar 'Trànsit emocional’.  

  +
 • 4
  20/01/2017

  Capítol 228

  Ben trobats

  107:18 1 reproducció

  Aquest matí donem la benvinguda a Ben Trobats a un escriptor que haureu pogut veure a la vostra televisió de proximitat. Parlem de l'Andreu Carranza, presentador del programa "La Barca de l'Andreu". A l'espai de tertúlia tractarem un tema que interessa molt als ciclistes: el carnet per punts.

  +
 • 2
  19/01/2017

  Capítol 227

  Ben trobats

  108:43 0 reproduccions

  El mercat de Salt és una de les parades que fem avui al programa. Allà hi són el David de Dios i els companys de Televisió de Girona. Però tenim feina… Torna el Jaume Borja amb els doctors del cor i avui tenim una exclusiva que us farà caure de la cadira.I pels amants de la bona música, soul. Ens visita Leila, una de les formacions de jazz amb m...

  +

Els més vistos de la setmana

El programa

Magazín matinal dirigit i presentat per Clara Tena. El programa inclou entrevistes a personatges anònims amb molta història per explicar, espectacle, humor, misteri, gastronomia i fins i tot invents! Però, a més, vol comptar amb la participació dels espectadors, que cal que opinin però també... que cantin! Un magazine on tothom és ben trobat!

 

Canal responsable

La Xarxa

Productor

Logo-la-xarxa